Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan yıldız futbolcu müjdesi

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan yıldız futbolcu müjdesi

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, çok yakında takıma katkı saylayacak yıldız futbolcular alacaklarını ve herkesin bekleyip görmelerini istedi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, çok yakında takıma katkı saylayacak yıldız futbolcular alacaklarını ve herkesin bekleyip görmelerini istedi. Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman hafta sonu yapılacak olağan seçimli genel kurul çalışmaları kapsamında Perpa Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin organizasyonuna katıldı. Yönetim olarak bu zamana kadar yaptıkları ve gelecekte yapacakları planlar hakkında bilgiler veren Orman, önümüzdeki sezon maçları hangi statta oynayacaklarının da belli olduğunu belirtti. Orman, "Hangi statta oynayacağımız belli. İstanbul'da bir stat ama şimdi bunu söylemek istemiyorum. Çünkü engellenmeye kalkabilirler bozmaya çalışabilirler." dedi. Queresma ile neden yolların ayrıldığına da açıklık getirmeye çalışan Orman, "Queresma, Beşiktaş'ta oynadığı zaman 10 milyon euro'ya oynuyordu. Ve sözleşmesi gereği parasını da tıkır tıkır ödemek zorundayız ki biz geldiğimizde yaklaşık dört aylık parasını da alamamıştı. Ve kulübe ihtar çektirdi. Biz de geldiğimiz vakit apar topar parasını ödedik. Şimdi 10 milyon euro parasını alan bir oyuncu var diğer tarafta da 600 bin TL alan ve her maç oynayan İsmail Köybaşı iki sezondur parasını almamış. Veli olsun Necip olsun bu çocuklar bu takımın iskeleti. Takımın içinde oynayan her oyuncu bizim için değerlidir. Biz bir kesimin parasını ödeyip de başkasının parasını ödememezlik etmedik. Adaletli davrandık hep." diye konuştu.
Queresma'nın bir senelik kontratının kaldığı bir dönemde kendisine, sözleşmesini uzatma teklifinde bulunduklarını da belirten Başkan Orman, yaşananları şöyle anlattı: "Senin bir senelik teklifin kaldı gel bunu biz iki sene uzatalım. Şuan 3 milyon 750 bin euro alıyorsun gel sen bunu her yıl 2.5 milyon euro olarak al. Ama kabul etmediler ve biz de o zamanki finansman ilkelerimize göre hareket ettik. Beşiktaşlı olduğunu gösteren çizgiyi geçmeyen kimseyle yolumuza devam etmedik. Biz onu Beşiktaşlı olarak görmedik. Taraftarı arkasına alarak bizle mücadele etmeye kalktı bunu da görmedik.
Beşiktaşlılık laf değil icraattır. Siz bunlara çok itibar etmeyin arkadaşlar. Bunlar buraya para için geliyor. Biraz fazla verildiği zaman hemen başka takıma gidiyorlar. Sizin beğendiğiniz o Querasma Galatasaray'a gelmek için ölüyor ama onlar almıyorlar. Hem de bizim ona teklif ettiğimiz daha ucuz ücrete rağmen. Hangisi Beşiktaşlı onu taktir edin. Benim iş yerim var ve ben bir senedir kapısından içeri girmedim. Ben şimdi Beşiktaş'ın menfaatını değil de kalıp Querasma'yı mı düşüneyim?"
Takıma dünya yıldızı alınıp alınmayacağı ile ilgili sorulan bir soruya ise Başkan Orman, Beşiktaş'a faydası olan oyuncuların geleceğini ama dünya yıldızının da takıma katkı sağlayacak biri olacağını söyledi.
Ayrıca Fikret Orman taraftara seslenerek, yıkılacak stadın yerine park yapılmayacağını ve böyle şeylere itibar etmemelerini istedi.
BORCU BAĞIŞLAYACAĞINI SÖYLEYEREK GÖZ BOYADIN
Beşiktaş başkanlığı yaptığı dönemde kulübü borç batağına soktuğu için Yıldırım Demirören'den hesap sorup sormayacağı yönündeki sorular üzerine ise Başkan Orman, şunları söyledi: "Arkadaş, kulübü bu hale getirdin. Borcu bağışlayacağını söyleyerek de milletin gözünü boyadın. Yap bunu. Bu bir tehdit değil, toplumsal uzlaşı. Hep beraber Beşiktaş'a yakışır biçimde konuyu kapatalım. Durumdan çok rahatsızım. Beşiktaş nezaketiyle işi çözmeye çalıştım. Beşiktaşlılığın gereğini yerine getirsinler. Biz de artık sözün bittiği yerdeyiz."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...