Taksim Gezi Parkı provakatörü yakalandı

/ Kaynak: İHA
Taksim Gezi Parkı provakatörü yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim'deki olaylar sırasında elinde telsiz ve silahla görülen ve polise molotof atan grup arasında bulunan SDP üyesi Ulaş Bayraktaroğlu gözaltına alındı.

Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında belinde tabanca elinde telsizle polise molotof kokteyli atan provakatör yakalandı. nbsp; Eylemciler tarafından "Polis" olduğu iddia edilen kiyinin SDP'li olduğu ortaya çıktı. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda gözaltına alınıp 6 ay cezaevinde kaldığı belirlenen üyesi Ulaş Bayraktaroğlu, SDP binasına düzenlenen baskında yakalandı. Taksim'deki olaylar sırasında polise molotof kokteyli atan grup arasında bulunan Bayraktaroğlu, gözaltına alınırken polise direndi. Yere yatan zanlı, uzun süre polisi uğraştırdı. Zanlı daha sonra araca bindirilerek götürüldü.
POLİS'TEN YARALI AÇIKLAMASI: İstanbul Valiliği, Taksim bölgesinde yapılan müdahaleler sırasında 1'i polis 2 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul Valiliği, sabah saatlerinden itibaren Taksim bölgesinde yapılan müdahalelere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün sabah saatlerinden itibaren Taksim bölgesinde yapılan müdahaleler sırasında bir Polis Memurumuz kasıklarına aldığı darbe nedeniyle Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi'nde, bir vatandaşımız da kafa travması nedeniyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edilmiştir. Her iki yaralımızın da sağlık durumlarında endişe edilecek herhangi bir husus bulunmamaktadır"

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...