AK Parti'den ayrılan milletvekillerinin mesajları tepki çekti

AK Parti'den ayrılan milletvekillerinin mesajları tepki çekti

MEDYA Haberleri

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte altı yıl önce AK Parti'ye geçen CHP kökenli, İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Gezi Parkı sürecine destek veren iktidarın anlayışını eleştiren tweet'leriyle dikkat çekti.

nbsp;Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte altı yıl önce AK Parti'ye geçen CHP kökenli, İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Gezi Parkı sürecine destek veren iktidarın anlayışını eleştiren tweet'leriyle dikkat çekti. Kalkan'ın tweet'leri teşkilatta "Harakiri yapıyor" yorumlarına neden oldu. Cep telefonunu sürekli kapalı tutan Kalkan'ın, yakın çevresinden istifayı düşünmediği öğrenildi. Kalkan, şu tweet'leri attı: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak', 'Özgür insan, örgütlü toplum, demokratik devlet', 'Zamanı geldiğinde kimsenin kuşkusu olmasın gereğini yaparım. Önce insan', 'Ben bu partiye demokrasiyi savunduğum için geldim. hala bu dünyamı yaşatıyorum. Hiç kimse bunu engelleyemez. Önce insan', 'Dağlarına bahar gelmiş memleketimin haberin var mı? Taş duvar demir kapı kör pencede. Önce insan', 'Yeter, söz gençliğin', 'Mağrur olma padişahım, senden büyük Allah var', 'Kimse şah değil pardişah değil. Önce insan', 'Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kutsallar dışında herkes ve her hareket eleştirilebilir', 'Ortamı yumuşatalım. Herkes ama herkes kendini sorgulasın', 'Sıkılmış bir yumrukla hiçkimmse ile tokalaşamazsınız', 'Ben hala sosyal demokratım. Her çeşit baskı ve dayatmaya karşıyım', 'Taksim'in AVM'ye ihtiyacı yok', 'Müslüman olmak sadece ritüellerine sahip çıkmak değlidir. Haklara, halka emeğe ve doğaya sahip çıkmaktır'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...