Çakıroğlu, Ünal Karaman'ı işaret etti

/ Kaynak: CHA
Çakıroğlu, Ünal Karaman'ı işaret etti

SPOR Haberleri  / CHA

Sebahattin Çakıroğlu, transfer konusunda Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın söylemleri dışında çıkan farklı haberlere itibar edilmemesini istedi.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, transfer konusunda Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın söylemleri dışında çıkan farklı haberlere itibar edilmemesini istedi. nbsp;Kulüpteki görevlendirme gereği transferle ilgili açıklamaların kendisi tarafından yapılmayacağını belirten Çakıroğlu, taraftarların medyada bu yönde çıkan ve çıkacak haberlere itibar etmemelerini istedi. Trabzonspor'da futbolun sorumluluğunun Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'da olduğuna işaret eden Çakıroğlu, şöyle konuştu: nbsp;"Zaman zaman medyada şahsıma atıfta bulunarak bazı transfer haberleri ve futbolcu isimleri yer almaktadır. Bunların tamamı gerçek dışıdır. Yönetim kurulumuzun görevlendirmesi gereği futbolun yönetimi Sayın Ünal Karaman'ın kontrolündedir. Sayın başkanımızın da açıkladığı gibi yöneticiler bu konunun içerisinde olmayacaktır. Açıklamalarımız da bu doğrultuda gerçekleşecektir. Özellikle taraftarlarımız medyada transferle ilgili Ünal Karaman'ın söylemleri dışında çıkan farklı haberlere itibar etmesinler. Medya mensupları da lütfen bu konuya özen göstersinler."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...