Vatandaş eylemcilere taş attı

Vatandaş eylemcilere taş attı

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de polis ve göstericiler arasında devam eden olaylara vatandaştan tepki geldi.

Taksim Meydanı'ndan göstericilerle polis arasında olaylar devam ederken bir grup vatandaş, polise taş atan eylemcilere taş atarak karşılık verdi. Aralarında bir kadının da bulunduğu yaklaşık 10 kişi bir süre eylemcilere taş attı. Grup daha sonra çevikkuvvet polislerini alkışladı.

Taksim'de eylem yapan göstericilere bir vatandaş tepki gösterdi. Göstercilere bağıran kadın, "Hangi yüzle dış ülkelerin yüzüne bakılacak? Yak yık, yak yık sürekli savaş, nereye kadar?" dedi.
Sabah saatlerinden itibaren Taksim'de devam eden olaylar vatandaşı da canından bezdirdi. Taksim Meydanı'na çıkan bir kadın, göstericilere, "Yakıp yıkıldığı zaman bu tertemiz ülkeyi kim bulabilecek? Hangi yüzle dış ülkelerin yüzüne bakılacak? O kadar ülkelerle vizeler kaldırıldı. Yak yık, yak yık sürekli savaş. Ne yaptılar başka?" diyerek tepki gösterdi.
Konuşmasına devam etmek isteyen kadına, göstericilerden birisi konuşarak müdahale etmek isteyince, "Dur bir dakika, dinlemeyi de bil" dedi. Kısa sürede kadının yanına toplanan göstericilerin dikkatlice sinirlenen kadını dinlediği görüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...