Çevik Kuvvet Taksim'den çekildi

Çevik Kuvvet Taksim'den çekildi

YAŞAM Haberleri

Polis ile göstericiler arasında çatışmaların meydana geldiği Taksim Meydanı'nda gün boyunca gerginlik yaşandı. Ancak saat 18.40 sularında polisin meydandan çekilmesiyle tansiyon düştü.

nbsp;AKM ve Cumhuriyet Anıtı'ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Polis ekipleri, göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Öğle saatlerinde Gezi'nin içine kadar ilerleyen çevik kuvvet ekipleri, 15 dakika sonra geri çekildi. Yeniden başlayan çatışmalar, Talimhane'de yoğunlaştı. Saat 18.40 sularında ise polis Taksim Meydanı'ndan çekildi. Gezi Parkı'nda devam eden eylemin 15. gününde Taksim Meydanı'nda yine gerginlik yaşandı. Polis ile göstericiler arasında çatışmaların meydana geldiği meydanda gün boyunca gerginlik yaşandı. Ancak saat 18.40 sularında polisin meydandan çekilmesiyle tansiyon düştü. Şu sıralarda polis Gümüşsuyu tarafında ve AKM'nin önünde bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...