Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Mac Pro tasarımıyla şaşırttı

Yeni Mac Pro tasarımıyla şaşırttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple WWDC'de yeni ürünleri ile boy gösterirken Mac Pro'nun tüp benzeri bir şekile sahip yeni tasarımıyla şaşkına çevirdi.

Yeni AppleMac Pro'nun profesyonel kullanıcılar için tasarlandığı söylense de tasarımı ve performansı ile herkesin hayalini süslemeyi başardı. Sadece dış görünüşünden oluşmayan bu yenilik hareketi, işlemci, grafik ve belleğin ortak bir yerde toplanması ile bambaşka bir boyuta taşındı.
Intel Xeon E5 çip, 12 çekirdekli bir işlemci ile oldukça devrimci ve yenilikçi bir yapıya sahip bu ürün, flash depolama, USB 3.0 soketleri ve 20 Gbps desteği sağlayan altı tane Thunderbolt 2 soket desteği sunuyor. Tüm bunların yanında Thunderbolt 2FireWire 800'den 25 kat daha fazla hızlı olduğu da iddialar arasında.
Çift ekran kartı ile birlikte gelen Mac Pro, 4K ekran çözünürlüğünü destekleyebiliyor. Bu çözünürlüğü ve performansı sayesinde ise profesyonellerin şimdiden gözdesi olmuş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...