İşte günün transfer bombaları

İşte günün transfer bombaları

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de gözler transfer habelerine çevirildi

İşte Spor Toto Süper Lig'deki takımların en önemli transfer haberleri:

CARDOZO'YA SÜRPRİZ TALİP
Fenerbahçe'nin transferini gerçekleştirmek için uğraş verdiği Oscar Cardozo için Atletico Madrid'in devreye girdiği öğrenildi. Öte yandan; Lorenzo Melgarejo da sarı-lacivertlilerin teklifini reddettiğini söyledi. İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden AS'ın haberine göre; Radamel Falcao'yu Monaco kulübüne satan Atletico Madrid'in Cardozo'yu göz hapsine aldığı ifade edildi.
Paraguaylı forvet için Atletico'nun Benfica'ya 12 milyon euroluk resmi bir teklif yaptığını yazan gazete; Portekiz kulübünün ise 13 milyon euro istediğini öne sürdü.

SERDAL ADALI'DAN YILIN BOMBASI
Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bir kaç gün içerisinde yurt dışına çıkarak bir teknik adam ve iki yabancı futbolcuyla ön protokol imzalaması beklenen Adalı, Fernando Torres'i Chelsea'den koparmak için hatırı sayılır bir bütçe ayırdı. Torres transferini kulüp kaynaklarını kullanmadan tamamen sponsorlara yaptıracak olan Adalı, başarılı olması halinde, kongreden önce bu transferi resmen açıklayıp, seçim kozu yapmayı planlıyor.

UMUT BULUT'UN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Geçtiğimiz sezon atıtğı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel önemli açıklamalarda bulundu.
Milli oyuncunun Fransız ekibi Toulouse ile bir yıllık daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Egesel, "Umut'un önceliği Galatasaray'da kalmak. Basında yazıldığı gibi oyuncuma şimdilik ne Fenerbahçe'den ne eski takımı Trabzonspor'dan bir teklif gelmedi. Umut Bulut'un önceliği Sarı-Kırmızılı kulüpte devam etmek" ifadelerini kullandı.
Şimdilik beklemede olduklarını ifade eden Ali Egesel, Umut'un Galatasaray ile anlaşmaması halinde Toulouse'da oynamaya devam edeceğini belirterek "Kendisi Fransız takımının sözleşmeli futbolcusu" şeklinde konuştu.

CARLOS ONU İSTİYOR
Dinamo'nun 10 numarası Sammir'in peşindeki Sivasspor, eski Fenerbahçeli Deivid için girişimlerini sürdürüyor. Görüşmeleri Roberto Carlos yürütüyor.

BARCA İKİ TÜRK'ÜN PEŞİNDE
Galatasaray'ın ve Premier Lig ekiplerinin kadrosuna katmak istediği Arda Turan Barcelona'nın da transfer listesinde yer alıyor. Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın yönetime verdiği iddia edilen listede Arda Turan'ın da ismi yer almakta. Diğer yandan Tito'nun listesinde orta saha futbolcuları arasında İlkay Gündoğan da yer almakta.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...