Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın en kötü takımı İspanya'ya meydan okudu

/ Kaynak: CHA
Dünyanın en kötü takımı İspanya'ya meydan okudu

DÜNYA Haberleri  / CHA

Guinness rekorlar kitabına 'dünyanın en kötü takımı' olarak kaydedilen Brezilya'nın Ibis futbol kulübü, dünya sıralamasında zirvede olan İspanya'ya meydan okudu.

Guinness rekorlar kitabına "dünyanın en kötü takımı" olarak kaydedilen Brezilya'nın Ibis futbol kulübü, dünya sıralamasında zirvede olan İspanya'ya meydan okudu. nbsp;Üç sene 11 ay hiç bir maçı kazanamayan kulübün ambleminde "Pior Time do Mundo" (Dünyanın en kötü takımı) yazısı yer alıyor. nbsp;Recife şehrinde bulunan Ibis kulübünün Başkanı Ozir Ramos, İspanya'ya, Konfederasyon Kupası için Brezilya'ya geldiğinde dostluk maçı yapma çağrısında bulundu. Dostluk ve antrenman maçı için "meydan okuduklarını" belirten Ramos, ilginç bir maç olacağını iddia etti. nbsp;1938 yılında pamuk işçileri tarafından kurulan Ibis, 1980'lerde zor bir döneme girdi ve 3 sene 11 ay hiç bir maç kazanamadı. Yaptığı maçları 15-0, 30-0 ve 40-0 gibi skorlarla kaybetti. Takım halen Brezilya'nın 26 eyaletinden biri olan Pernambuco'nun ikinci liginde mücadele ediyor. nbsp;Öte yandan son dünya ve Avrupa şampiyonu İspanya, Konfederasyon Kupası'nda da favori konumda. B grubunda bulunan İspanya'nın rakipleri Uruguay, Nijer ve Tahiti. nbsp;
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...