Nelson Mandela'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

/ Kaynak: CHA
Nelson Mandela'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

DÜNYA Haberleri  / CHA

Güney Afrika Devlet Başkanlığı'ndan en son yapılan açıklamada, Nelson Mandela'nın sağlık durumunun halen stabil ama kritik olduğu tekrarlandı.

Güney Afrika Devlet Başkanlığı'ndan en son yapılan açıklamada, Nelson Mandela'nın sağlık durumunun halen stabil ama kritik olduğu tekrarlandı. nbsp;Bildiride Devlet Başkanı Jacop Zuma'nın, Mandela'nın doktorlarına güveninin tam olduğu, sağlık ekiplerinin Madiba'nın iyileşmesi için ellerinden geleni yaptıkları ifade edildi. nbsp;Başkanlığın uzun süredir beklenilen açıklamasında ayrıca Zuma'nın bugün Mandela'yı ziyaret edeceğine ilişkin haberler yalanlandı. nbsp;Cumartesi gecesi akciğer enfeksiyonunun nüksetmesi ile Pretoria'daki bir hastaneye kaldırılan Mandela'nın sağlık durumu Güney Afrika'da ve dünyada yakından takip ediliyor. 94 yaşındaki Nobel Barış Ödülü sahibi efsane lider en son Nisan ayında ayni rahatsızlıktan 9 gün hastanede kalmıştı. nbsp;Aile fertleri Mandela'yı sık sık ziyaret ederken polis bugün hastaneye giren araçları tek tek aramaya başladı. Öte yandan sabah saatlerinde hastane güvenliği bir foto muhabiri tartakladı.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...