Malatya'da Gezi Parkı olayları protesto edildi

/ Kaynak: İHA
Malatya'da Gezi Parkı olayları protesto edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Malatya'da İstanbul Taksim'deki eylemlere destek vermek amacıyla gece 300 kişilik bir grup tarafından eylem gerçekleştirildi.

Malatya'da İstanbul Taksim'deki eylemlere destek vermek amacıyla gece 300 kişilik bir grup tarafından eylem gerçekleştirildi. nbsp;Malatya merkez Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi üzerinde KESK ile diğer sol grupların bulunduğu bir yaklaşık 300 kişilik bir kalabalık cadde üzerinde yürüyüş yaparak, İstanbul Taksim'deki eylemlere destek verdi. nbsp;100. Yıl Meydanı'na inmek isteyen gruba emniyet ekipleri Yeşilyurt Caddesi ile 100. Yıl Kavşağı'nın kesiştiği noktada TOMO aracı ile birlikte barikat kurdu. Emniyet yetkilileri ile grup liderleri arasında eylem konusunda bir süre görüş alışverişinde bulunuldu. nbsp;Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün de geldiği eylem yerinde grubun 100. Yıl Meydanı'na girişine izin verilerek, kurulan barikat ve TOMO aracı geri çekildi. nbsp;Eylemci grup, meydanda bir süre kaldıktan sonra saat 23.00 sularında olaysız bir şekilde dağıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...