Chelsea'de Mourinho, Rooney'e göz kırptı

Chelsea'de Mourinho, Rooney'e göz kırptı

SPOR Haberleri

Chelsea'nin yeni hocası Jose Mourinho, Manchester United'ın İngiliz golcüsü Wayne Rooney'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mourinho, 27 yaşındaki İngiliz futbolcu için, "Rooney, futbol için en harika yaşında. Olgun, çok deneyimli ve hala genç. Onu neyin mutlu edeceği, ne isteyeceği, ona bağlı" ifadesini kullandı. İngiliz futbolcunun kendisine benzediğini vurgulayan Portekizli teknik adam, " Rooney benim gibi. Kontratında verilen miktarın bir kuruş fazlasına ihtiyaç duymaz. Bir kupa fazla ya da az kazanmış farketmez. Mutlu olmalı. Nerede kendini daha mutlu, hırslı ve hazır hissedecek? Onu beğeniyorum" nbsp;görüşünü dile getirdi. Basın mensuplarının Rooney'i kadrosunda görmek isteyip istemediğine dair sorularını yanıtsız bırakan deneyimli teknik adamın bu tavırları, İngiliz basınında "Mourinho, Rooney'i kadrosunda görmek istiyor" şeklinde yorumlandı. "Kırmızı Şeytanlar"ın Rooney'i satmak istemesi durumunda Arsenal ve Chelsea'nin bu transferle ilgileneceği iddia ediliyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...