Eylemciye bira ve Türk Bayrağı uyarısı

/ Kaynak: İHA
Eylemciye bira ve Türk Bayrağı uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da elinde bayrak ve içki tutan bir gösterici, TOMA'dan yapılan anons bayrak ve biranın aynı yerde tutulması konusunda uyarıldı.

Akaşm 18.00 sularında Atatürk Parkı'nda toplanan grup, buradan AK Parti İl Binası'na yürümek istedi. Polis yürüyüşe izin vermeyerek, göstericileri Sular mevkiinde durdurdu. Grubun dağılmaması üzerine TOMA'lardan defalarca "Grup içerisinde sizi provoke edip, kendi istekleri yönünde yönlendirerek kullanmak isteyen şahıslar bulunmaktadır. Lütfen bu şahıslara uymayalım. Dağılalım, siz halkımızı seviyoruz. Son kez uyarıyoruz, dağılalım" anonsları yapıldı. Bu sırada göstericilerden biri üzerinde Atatürk'ün de bulunduğu Türk bayrağı ve bira şişesi ile TOMA'lara doğru yürüdü. Gösterici, TOMA'lardan yapılan "o bira şişesi ile bayrağı aynı yerde tutma" anonsu ile uyarıldı. Gösterici TOMA'ların arasından geçerek olay yerinden uzaklaştı. Grubun içinden bazı kişiler göstericileri uzaklaştırmaya çalışsa da başaramadı. TOMA'ların tazyikli su sıkması üzerine göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...