Başbakan Erdoğan sanatçılara Gezi eylemlerini soracak

Başbakan Erdoğan sanatçılara Gezi eylemlerini soracak

MAGAZİN Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Gezi Parkı protestoları kapsamında protestocuları temsilen bir heyeti kabul edecek.

nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Gezi Parkı protestoları kapsamında protestocuları temsilen bir heyeti kabul edecek. Başbakan Erdoğan, görüşmenin ardından da ayrıca ünlü sanatçılar Necati Şaşmaz, Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yarın yoğun bir gündem bekliyor. Sabah saat 10.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) toplayacak olan Başbakan Erdoğan, öğlen saat 14.30 civarında ise Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Saat 16.00'da Taksim Gezi Parkı protestolarıyla ilgili bir heyeti AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek olan Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde ise sanatçılarla bir araya gelecek. Başbakan Erdoğan, saat 18.00'de Kurtlar Vadisi dizisinden "Polat Alemdar" rolüyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ı, ünlü tiyatro oyuncusu Hasan Kaçan'ı ve müzik grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'u AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan'ın Necati Şaşmaz, Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz'u kabul etmesinin arkasında da yine Gezi Parkı protestoları var. Bazı sanatçıların Gezi Parkı protestolarına destek vermedikleri için sanat camiası tarafından dışlandıkları gündeme gelmişti. Başbakan Erdoğan'ın Necati Şaşmaz, Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz ile gerçekleştireceği görüşmede de Gezi Parkı protestoları ile ilgili konuların ele alınması bekleniyor. Başbakan Erdoğan, ayrıca Perşembe günü saat 14.30'da Gezi Parkı protestoları kapsamında ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı kabul edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...