Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekrem Pakdemirli, 'Gezi eylemi Patrona Halil isyanı gibi'

Ekrem Pakdemirli, 'Gezi eylemi Patrona Halil isyanı gibi'

GÜNDEM Haberleri

Eski bakanlardan Pakdemirli, ağaç protestosunda asıl hedefin Erdoğan olduğunu belirterek Taksim Platformu'nu Patrona Halil'e benzetti

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin AK Parti'ye etkisi konusunda muhalefetin beklentilerini bozacak değerlendirmeler geldi. ANAP'lı eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli, "Bu 11 ağaç meselesi değil. Hepsi bahane. İstedikleri Tayyip Bey gitmesi. Gitmesinin bir yolu var. Eğer demokrasiye inanıyorlarsa. Seçimde AK Parti'yi yenerler biter. 'Azım ama eylem yapacağım, eylemle düşüreceğim' demek demokratik bir yol değil. Bir tane aşırı uç olmayan flama yok meydanda. Aşırı uçta olan insanlar Türkiye'de ne kadar? Taş çatlasa yüzde 5. Bülent Arınç'la görüşen Taksim Platformu adeta ültimatom veriyor görüşme sonrasında. Patrona Halil'e benzettim" dedi. Eylemlerin hedefinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu söyleyen Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu da gelişmelerin AK Parti tabanını kenetleyeceğini, muhtemel bir seçimin 2011'e paralel sonuçlar çıkaracağını söyledi. Doç. Ertan Aydın da, "AK Parti'li partisine sahip çıkmaya başladı" değerlendirmesini yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...