Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da toplanan gruba ikinci müdahale

/ Kaynak: CHA
Ankara'da toplanan gruba ikinci müdahale

YAŞAM Haberleri  / CHA

Başkentte, ilk müdahalenin ardından tekrar toplanan ve barikat kurmaya çalışan eylemci grup, ikinci bir müdahaleyle dağıtıldı.

Başkentte, ilk müdahalenin ardından tekrar toplanan ve barikat kurmaya çalışan eylemci grup, ikinci bir müdahaleyle dağıtıldı. Saat 01.00 sıralarında Çankaya'daki Kennedy Caddesi'nde toplanan 300 kişilik grup, gaz ve tazyikli suyla dağıtılmıştı. Polisin takviye yapmak üzere geri çekilmesiyle cadde üzerinde tekrar toplanan ve gösterilerine devam eden gruba, saat 03.00 sıralarında yeniden müdahale edildi. TOMA ve çevik kuvvet ekiplerinin yoğun müdahalesiyle Tunalı Hilmi Caddesi ve caddeye açılan sokaklara kaçan grup takip edildi. Grubun dağılmasının ardından barikatlar belediye ekipleri tarafından temizlendi. Kuğulu Park'ta çadır kuran ve Gezi Parkı protestolarının başladığı günden bu yana parkta yatıp kalkan grubun çadırları toplandı. Parka yönlendirilen çok sayıda çevik kuvvet ve asayiş ekipleri, parktaki çadırları toplayarak kamyona yükledi. Polis ekiplerine TOMA'lar da destek verdi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...