İstanbul'da yağmurlu ve serin havaya dikkat

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da yağmurlu ve serin havaya dikkat

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve batı kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların İzmir ve Aydın çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Manisa, Muğla, Kütahya, Uşak, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in güney ve batısında yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. nbsp;Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı bölgelerde 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. nbsp;Rüzgarın genellikle güney ve batı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile iç Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. nbsp;Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: nbsp;Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 30 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor. 25 İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25 nbsp;Adana: Parçalı ve az bulutlu 30
nbsp;Antalya: Parçalı, zamanla çok bulutlu 26
nbsp;Konya: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 29
nbsp;Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 25
nbsp;Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 26
nbsp;Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24
nbsp;Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...