Melik Gökçek, CHP'ye sert çıktı

Melik Gökçek, CHP'ye sert çıktı

Politika Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP için çok sert açıklamalarda bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Erhan Çelik'in sunduğu Basın Kulübü'nün canlı yayın konuğu oldu. Sosyal medyayı en fazla kullanan siyasi bir aktör olarak öne çıkan Gökçek, Gezi Parkı olaylarından CHP'yi sorumlu tutarak şöyle konuştu: Böyle giderse kapatılmalı. nbsp;
İşte Gökçek'in konuyla ilgili açıklaması: nbsp;
"CHP'liler'in hayatları boyunca sandıkla iktidara gelme şansları sıfır. Sıkışınca hep darbe yaptırmışlar. Menderes gelmiş asılmış, Özal gelmiş, zehirlenmiş. Hatırlayın o mitingleri ordu göreve dendi.
CHP'li milletvekillerine seslenmek istiyorum. CHP böyle devam ederse benim inancım kesinlikle ve kesinlikle bu parti kapatılmalı. CHP'lilere sesleniyorum iktidar olamayacağız diye bunu yapmayın. CHP'nin başında Deniz Baykal olsaydı bu olaylar olmazdı. Kılıçdaroğlu'nun belli bir kesimin üzerine yoğunlaşarak siyaseten ülkeyi ateş içerisine atıyor."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...