Öcalan'ın kardeşi İmralı'ya gidiyor

/ Kaynak: İHA
Öcalan'ın kardeşi İmralı'ya gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyiyle görüşmeye gitmek üzere bu sabah Gemlik Jandarma Bölük Komutanlığına geldi.

İmralı Adası'nda hükümlü bulunan Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyiyle görüşmeye gitmek üzere bu sabah Gemlik Jandarma Bölük Komutanlığına geldi. İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü bulunan Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, bugün saat 09.00'da İmralı'ya gitmek üzere Gemlik Jandarma Bölük Komutanlığına geldi. 18 Şubat'tan bu yana görüşmediklerini söyleyen Mehmet Öcalan, "4 ay önce ağabeyimin yanına gitmiştim. Umarız İmralı'ya gideriz ve düzenli görüşmelerimiz devam eder. Bu görüşmeler avukatlar için çok önemlidir. Avukatlarımız görüşme için haftada iki defa müracaatta bulunuyor. Avukatlar da bu yolda sürece katkı sunarlar. Onlar aklı başında olan insanlardır. Avukatların bir an önce İmralı'ya gitmesini istiyoruz. Aile görüşmelerinin düzenli bir şekilde yapılmasını öngören yasal haklarımızın bize verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından aracında bir süre bekleyen Öcalan, asker nezaretinde Gemlik Jandarma Bölük Komutanlığına girdi. Yanında kitap, gazete kıyafet getiren Öcalan'ın kimlik kontrolü ve aramaların ardından adaya hareket etmesi bekleniyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...