Oğuz Haksever patladı, 'CNN'i de biliriz'

Oğuz Haksever patladı, 'CNN'i de biliriz'

MEDYA Haberleri

NTV'nin tecrübeli sunucusu Oğuz Haksever, canlı yayın konuğu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Fatmagül Berktay'ın sözlerine tepki gösterdi.

İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Fatmagül Berktay "Çok endişeliyim. Bizim öğrencilerimiz, bu ülkenin en sorumlu yurttaşları orada. Maalesef ben Sayın valinin 'sevgili yavrularım' sözlerine inanmıyorum" dedi. Berktay, Taksim Meydanı olaylarıyla ilgili televizyonların gerçekleri göstermediğini ve söylemediğini ifade etmesi ve polisin Gezi Parkı'na girdiğini söylemesi üzerine Oğuz Haksever araya girdi ve "Polis Gezi Parkı'na girmedi, orada ateş ver ve birileri de o ateşi besliyor" dedi. Berktay , Birçok kanal doğruyu söylemiyor diye Gezi parkı için CNN İnternatioal seyrediyoruz" sözü üzerine Haksever, "CNN İnternational çok doğru söyler. Amerikan savaşında olduğu gibi değil mi" dedi. Haksever daha sonra "Biraz da bu ortalığı yakanlara birşeyler söylemek geriyor" dedi. Daha sonra program konukları devreye girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...