Kocaeli'de servis midibüsü devrildi

/ Kaynak: AA
Kocaeli'de servis midibüsü devrildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gölcük ilçesinde, bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Yaralı işçilerden birinin kolunun koptuğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. nbsp;Kaza, bugün sabah saatlerinde E-130 Karayolu'nun Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı'nda meydana geldi. Bir fabrikaya işçi servis taşımacılığı yapan Bahri Altınalan yönetimindeki 41 P 1402 plakalı servis midibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce orta bariyere çarpı, daha sonra takla atıp yan yattı. nbsp;
Kazaya ilk müdehaleyi yoldan geçmekte olan diğer sürücülerle, yakındaki alışveriş merkezinde bulunan görevliler yaptı. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla 20 yaralı Gölcük ve İzmit'teki hastanelere kaldırıldı. Yaralı işçilerden birinin kolunun koptuğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...