Cumhurbaşkanı 20 yıl sonra Rize'ye gidecek

Cumhurbaşkanı 20 yıl sonra Rize'ye gidecek

GÜNDEM Haberleri

Rize, 20 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Rize Valisi Nurullah Çakır, valilikte düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün Rize'ye gelerek bir dizi temasta bulunacağını belirtti. Rize'yi son olarak 20 yıl önce Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ziyaret ettiğini, 20 yıl aradan sonra Rize'nin tekrar Cumhurbaşkanına ev sahipliği yapacağını ifade eden Çakır, "Bugün saat 12.00'de Valilik önünde resmi karşılama yapacağız. Burada Cumhurbaşkanımızın halkımıza konuşması olacaktır. Bununla ilgili gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Daha sonra Rize Belediyesini ziyaret edecek. Cumhuriyet Çay Fabrikasında çayın sanayi serüvenini inceleyecek. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve İl Garnizon Komutanlığını ziyaret edecekler" dedi.
Cumhurbaşkanı Gül'ün onuruna verecekleri akşam yemeğine oda ve borsa temsilcilerinin katılacağını kaydeden Çakır, "Halkımızı saat 11.45'te Valilik önünde Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum" diye konuştu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...