Sert adam Alves

Sert adam Alves

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Bruno Alves iddialı konuştu: Sert ve sağlam oynarım. Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşamaya geldim. Her takımda olduğu gibi...

Fenerbahçe'nin yeni tandem oyuncusu Bruno Alves dün İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçti. Kulüp televizyonuna konuşan Portekizli oyuncu özelliklerini anlatırken, "Öncelikle bir savunma oyuncusuyum. Savunmanın temel prensiplerini uygulamaya çalışırım. Sert ve sağlam oynarım. İmkan dahilinde, duran toplarda ve ataklarda ileriye çıkmayı da severim. Ben kazanmaya alışkın, kazanma duygusu yüksek bir futbolcuyum. Türkiye ligini takip ettim. Şunu söyleyeyim ki bu lig kaliteli" diye konuştu.
RAUL'DAN OLUMLU REFERANS
İstanbul'u muhteşem bir şehir olarak tanımlayan Alves, "Transfere kendim karar verdim. F.Bahçe'nin benimle ilgilendiğini duyunca Meireles'ten bilgi aldım. Hiç pişman olmayacağımı söyledi" derken, "F.Bahçe de her sene şampiyonluğa oynayan bir ekip. Ben oynadığım takımlarda hep şampiyonluklar yaşadım. Burada da bunu yaşamam istiyorum. Bunun için de elimden gelen ne varsa yapacağım" sözlerini kullandı. Fenerbahçe Müzesi'ni, soyunma odasını ve saha içini gezen Alves stadı çok beğendi.
ALVES İMZALADI, GİTTİ

Dün İstanbul'a gelen F.Bahçe'nin yeni transferi Bruno Alves, oldukça yoğun bir gün geçirdi. Taraftarların havaalanında karşıladığı Portekizli yıldız, sağlık kontrolünün ardından kulüpte yapılan imza törenine katılıp tatil için Türkiye'den ayrıldı.

Kongre rüzgârı
UEFA'nın şike soruşturmasıyla birlikte F.Bahçe'de kongre sesleri de yükselmeye başladı. En geç 15 Temmuz'da sonuçlanacak davada Aziz Yıldırım ceza alırsa, F.Bahçe'de olağanüstü kongre kararı alınacak ve 45 gün içinde başkanlık seçimi yapılacak.
Tam gaz devam
Şampiyonlar Ligi'nden 1 yıl men cezası aldıktan sonra yabancı oyuncularının birçoğuyla yollarını ayırmak zorunda kalan F.Bahçe, son gelişmelerden etkilenmiş değil. Alves'e imza töreni yaptıran sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...