CHP vekil eylemcilere destek verdi, polisle tartıştı

/ Kaynak: İHA
CHP vekil eylemcilere destek verdi, polisle tartıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'daki eylemlerde, polisle eylemciler arasında gerginlik yaşandı. CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, eylemcilere destek vererek polisle tartıştı.

Ankara'daki Gezi Parkı eylemlerinin merkezi haline gelen Kuğulupark'ta polisle eylemciler arasında gerginlik yaşandı. Eylemcilerin malzemelerini kaldırmak isteyen polise CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka engel oldu. nbsp;Gezi Parkı eylemlerine destek için Kuğulupark'ta süren eyleme polis sabah saatlerinde müdahale ederek çadırları kaldırdı. İlerleyen saatlerde ise polis ekipleri, kalan malzemelerin de kaldırılmasını istedi. Grup megafonla sürekli olarak uyarıldı. Bu sırada Kuğulupark'a gelen CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, eylemcilere destek vererek polisle tartıştı. Nazlıaka, eylemcilerin parktaki malzemelerinin kaldırılmasına engel oldu. Yaşanan gerginlik devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...