Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hristo Stoichkov, CSKA Sofya'nın başına geçti

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Hristo Stoichkov, CSKA Sofya'nın başına geçti

FUTBOL Haberleri  / CHA

Bulgaristan'ın futbol efsanesi Hristo Stoichkov, CSKA Sofya takımının başına geçti. Stoichkov taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Bulgaristan'ın futbol efsanesi Hristo Stoichkov, CSKA Sofya takımının başına geçti. Yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkan Hristo Stoichkov, taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Tezahüratlar altında sahaya çıkan Hristo Stoichkov, eski takımına geri döndüğünden mutlu olduğunu ifade etti. Taraftarlara takımda disiplin sözünü veren futbol efsanesi, oyuncularının sahada yüzde yüz kendilerini feda etmeleri için çaba göstereceğini aktardı. nbsp;Anlaşmalarının genelde süresiz olduğunun da altını çizen Hristo Stoichkov, CSKA'dan ayrılarak Barcelona'ya transfer olduğu 1989 yılındaki atmosferi tekrar hissettiğini belirtti. nbsp;47 yaşındaki Hristo Stoichkov, daha önce Bulgaristan Milli Takımı, İspanyol Selta ve Liteks takımlarında antrenörlük yaptı.


FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...