iOS 7'nin Beta 1'i indirilmeye hazır

iOS 7'nin Beta 1'i indirilmeye hazır

TEKNOLOJİ Haberleri

10 Haziran günü tanıtımını gerçekleşen iOS 7'in Beta 1 versiyonu indirilmeye hazır durumda

Geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığımız Apple etkinliği WWDC 2013'de iOS 7 resmen tanıtılmıştı. Yeni bir modelle ve eylül yada ekim ayında çıkmasını beklediğimiz yeni ve oldukça fazla radikal değişiklik içeren iOS 7, beklentilerin 3 ay öncesinden sahnedeki yerini aldı.
Henüz iOS 7'nin ne zaman tüm kullanıcılar için güncellenebilir duruma geleceği veya yeni bir ürünle mi geleceği konusunda resmi bir bilgi bulunmasa da, bu durum Apple geliştiricilerini pek de etkilemiyor. Apple tarafından indirilmeye hazır hale getirilen iOS 7 Beta 1, geliştiricilerin veya herkesten önce denemek isteyenlerin beğenisine sunuldu.
Eğer daha önceden Apple geliştiricisi kaydınız varsa düşünmenize gerek kalmadan indirip sağlıklı bir şekilde denemeye başlayabilirsiniz. Beta 1'in desteklediği cihaz listesinde bu kez iPhone 3GS'in adı görülmüyorken, iPhone 4/4S ve 5, iPod Touch 5.Nesil ve iPad 3/4/Mini modellerinin de bu güncellemeye sahip olabileceğini sizlerle paylaşalım.
Yüklemelerin sağlıklı olabilmesi için ve eski versiyona dilediğiniz zaman dönebilmeniz için UDID kaydınızın yani Apple geliştiricisi olarak 99 $ ödemeniz gerekiyor. Çevrenizde geliştirici bir tanıdığınız yoksa ve iOS 7'yi ilk siz denemek istiyorsanız, yeni bir kayıt da oluşturabilmeniz mümkün.
Ayrıca unutmadan söyleyelim, iOS 7'de Türk kullanıcılarını bir sürpriz bekliyor. Apple tarafından geliştirilmiş yeni sürümde klavye içinde Türk Lirasının yeni simgesini görmüş ve kullanabiliyor olacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...