İDO'nun yaz tarifesi başlıyor

/ Kaynak: AA
İDO'nun yaz tarifesi başlıyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 17 Haziran'dan itibaren yaz tarifesi uygulamasını başlatacak.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, okulların kapanmasıyla başlayan ve 15 Eylül'e kadar devam edecek yaz tarifesindeki biletlerin satışına geçen günlerde başlandı. Buna göre, 10 Haziran itibarıyla İstanbul (Bostancı/Yenikapı)-Armutlu, İstanbul (Bostancı/Yenikapı)- Marmara Adası, Pendik-Yalova, Yenikapı-Bandırma,Yenikapı-Bursa ile Yenikapı-Yalova hatlarında 44 bine yakın yolcu, 10 bini aşkın da araç bileti satıldı.
İDO, okulların kapanması ve haftasonunda yoğun talep oluşması nedeniyle ek seferlerini de duyurdu. Bu kapsamda 14-15 Haziran için açıklanan ekseferler şöyle:

14 Haziran: Bostancı-Yenikapı-Bandırma (Bostancı kalkış 19.45, Yenikapı kalkış 20.15; Bandırma tahmini varış 22.30), Bandırma-Yenikapı-Bostancı (Bandırma kalkış 16.30, Yenikapı tahmini varış 18.45; Bostancı tahmini varış nbsp;19:15).

15 Haziran: Bostancı-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu (Bostancıkalkış 12.30, Yenikapı kalkış 13.00; Armutlu Tatil Köyü tahmini varış 14.15, Armutlu tahmini varış 14.30), Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı nbsp;(Armutlu kalkış 15.00, Armutlu Tatil Köyü kalkış 15.15; Yenikapı tahmini varış 16.30, Bostancı tahmini varış 17.00).

İDO'nun yaz tarifesi kapsamında yaklaşık 4,5 milyon yolcu koltuğu ve 700 bin araç kapasitesi satışa çıkarılıyor. Kampanya biletleri ile yolculara avantajlı seyahat etme olanağı sunuluyor.

Ramazan Bayramı biletleri de satışta

İDO'nun yaz tarifesi dönemine denk gelen ve her yıl çok yoğun talebin olduğu Ramazan Bayramı seferlerinin biletleri de satışa sunuldu.
Bu yıl 7-11 Ağustos tarihlerini kapsayan bayram için biletlerini almak steyenler, bu işlemlerini "www.ido.com.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirebilir.




GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...