Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Töre, 'Türkiye'nin en iyi taraftarı Beşiktaş'ta'

Gökhan Töre, 'Türkiye'nin en iyi taraftarı Beşiktaş'ta'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Rubin Kazan takımından 1 yıllığına kiraladığı milli futbolcu Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Rubin Kazan takımından 1 yıllığına kiraladığı milli futbolcu Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. nbsp;Siyah - beyazlıların yeni transferi Gökhan Töre Acıbadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş'ın uzun süredir kendisiyle ilgilendiğini belirten Töre, şöyle konuştu: nbsp;"Ben de zaten Beşiktaş taraftarlarını çok seviyorum. Türkiye'nin en iyi taraftarı Beşiktaş'ta. İnşallah hem Beşiktaş hem de benim için hayırlı olur. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte iyi yerlere gelmeye çalışacağız." nbsp;Milli futbolcu, kendisiyle ilgili beklentilerin farkında olduğunu da kaydederek, "Hazırlık kampında formumu yakalamaya çalışacağım. Formumu yakaladıktan sonra beklentilere cevap vereceğim. İyi bir takımımız var. Bu sezon her şeyin iyi olacağına inanıyorum." diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...