Başbakan'la görüşmeye katılan Zehra Öney'den Tweet

/ Kaynak: CHA
Başbakan'la görüşmeye katılan Zehra Öney'den Tweet

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Başbakan Erdoğan'ın, Gezi Parkı eylemcileri arasından 11 kişi ile yaptığı görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde başladı. Zehra Öney, Twitter'dan bilgi paylaştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gezi Parkı eylemcileri arasından 11 kişi ile yaptığı görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde başladı. Görüşmeye katılan Zehra Öney, Twitter hesabından görüşmeye ilişkin bilgi paylaştı. Öney, görüşmeye Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da katıldığını belirtti ve Erdoğan'ın sakin olduğunu aktardı. nbsp;Twitter hesabı üzerinden bilgi veren Öney, "Sayın Başbakanımız ile görüşme başladı. İçişleri Bakanımız Sayın Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar, Başbakanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan ve birbirini tanımayan 12 değişik kişi görüşmeye katılıyor. Ortam ılımlı, sayın Başbakanımız sakin. Umarım kişisel aktarımlarımızı yapabiliriz." nbsp;Başbakanlık kaynakları, görüşmeye 11 kişinin katılacağını açıklamıştı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...