Hava destekli uyuşturucu operasyonundan 14 kilo esrar çıktı

Hava destekli uyuşturucu operasyonundan 14 kilo esrar çıktı

YAŞAM Haberleri

Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen hava destekli operasyonda 14 kilogram esrar maddesi ile 150 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen hava destekli operasyonda 14 kilogram esrar maddesi ile 150 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Nusaybin İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Doğanlı, Kuyular ve Heybeli köyleri ile Ömerli İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan bölgelerde ikamet eden bazı şahısların ilkbahar döneminde yasa dışı olarak kenevir bitkisi ekimi yaptıkları, hasadı yapılan kenevir bitkisinden elde ettikleri esrar maddesini ellerinde tuttukları bilgisi üzerine hava destekli operasyon düzenlendi. 8 ayrı evde ve eklentileri ile arazilerde yapılan aramalarda 14 kilogram kubar esrar ile 150 bin kök Hint keneviri, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ömerli ve Nusaybin Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla 8 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilen 150 bin Hint keneviri ise, Ömerli ve Nusaybin Cumhuriyet Savcılarının talimatıyla numuneleri alınarak yakılıp imha edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...