Meksika'da uyuşturucu çetelerine darbe

/ Kaynak: AA
Meksika'da uyuşturucu çetelerine darbe

DÜNYA Haberleri  / AA

Meksika'nın kuzeyindeki sınır kenti Ciudad Juarez'de geçen yıl iskeletleri bulunan 11 kadının öldürülmesiyle bağlantılı 12kişi tutuklandı.

Meksika'nın kuzeyindeki sınır kenti Ciudad nbsp;Juarez'de geçen yıl iskeletleri bulunan 11 kadının öldürülmesiyle bağlantılı 12
kişi tutuklandı. nbsp;Aralarında uyuşturucu satıcıları, hayat kadınları ve küçük dükkan nbsp;sahipleri bulunan 2'si kadın 12 zanlının, genç kadınları fuhşa ve uyuşturucu nbsp;satıcılığına zorlayan bir çeteye üye olduğu bildirildi. nbsp;Chihuahua eyaletinin savcıları, çetenin, artık işlerine yaramayan nbsp;kadınları öldürdüğünün iddia edildiğini söylediler. nbsp;Savcılar, zanlıların fotoğraflarını ve kimlikleriyle ilgili diğer
ayrıntıları yayımladı. nbsp;Ciudad Juarez'de 1990'larda ve 2000'li yılların başında 100'den fazla nbsp;kadın bu tür suçlarla bağlantılı olarak öldürüldü.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...