Adana Demirspor'un yeni başkanı Mustafa Tuncel

Adana Demirspor'un yeni başkanı Mustafa Tuncel

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Mustafa Tuncel seçildi.

Adana Demirspor'un geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulu Sular VIP Salonu'nda yapıldı ve başkanlığıa Mustafa Tuncel seçildi.
Mevcut başkan Önder Serin, olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, geçen yıl göreve geldiklerinde bazı grupların yönlendirmeleri nedeniyle çok zor ve olumsuz süreç yaşadıklarını söyledi.
Bu rağmen yılmadıklarını vurgulayan Serin, "Sahamızda deplasman yaşadık ama pes etmedik. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, futbolcularımızla kenetlenip sadece işimizi yaptık. 'Yönetim istifa' ile başlayan ve küfürlerle devam eden haftalarda kan kustuk, kızılcık şerbeti içtik. Tüm bunları düşündüğünüzde 'kesin düşer' denilen takımımız Süper Lig'in kıyısından döndü" dedi.
Serin'in, mali bütçeyle ilgili bilgi vermesinin ardından yapılan seçimde, tek aday Mustafa Tuncel, oy çokluğu ile yeni başkan seçildi.
Tuncel, konuşmasında, başarı için tüm taraftarın yönetimle bütünleşmesi gerektiğini belirterek, maçlarda küfür edilmemesini istedi.
Taraftar desteğini istedikleri ölçüde almaları halinde daha başarılı olacaklarına inandığını dile getiren Tuncel, Süper Lig'e çıkmak için gereken çabayı göstereceklerini söyledi.
Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde Mehmet Gökoğlu, Derviş Erten, Yücel Tekcan, Yüksel Yavuz, Kazım Bilcan, Şerif Güler, Aziz Kaya, Müslüm Susar, Mahmut Sami Zedelenmez ve Murat Çardak yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...