Otobüsle esrar sevkiyatı jandarmaya takıldı

/ Kaynak: CHA
Otobüsle esrar sevkiyatı jandarmaya takıldı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde şehirler arası yolcu otobüsü ile sigara ve esrar kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde şehirler arası yolcu otobüsü ile sigara ve esrar kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı. nbsp;Ankara'dan Yerköy'e kaçak sigara ve esrar maddesi getirileceğine yönelik bir ihbar üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yozgat- Ankara Karayolu Sekili beldesinde önlem aldı. Ekipler, durdurulan bir yolcu otobüsünün otobüsün bagajında yaptıkları aramalarda kaçak sigara, plaka esrar ve esrar içiminde kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ali. K.(24), Hamza K.(28) ve Yasin C. (28), jandarmada yapılan sorgulamanın ardından Yerköy Adliyesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...