Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sümeyye Erdoğan, Gezi görüşmelerinde aracı oldu

Sümeyye Erdoğan, Gezi görüşmelerinde aracı oldu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetiyle görüşmesine kızı Sümeyya Erdoğan da katıldı.

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı eyleminde "çevreci" hassasiyetiyle öne çıkan isimlerle saat 16.00'da görüşmeye başladı. Görüşmeye Başbakan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'da katıldı. Akademisyenden mimara, sanatçıdan öğrenciye kadar farklı kesimlerden oluşan heyette Mimar Selva Gürdoğan, Yönetmen Kutluğ Ataman, Üniversite Öğrencisi Nil Eyüboğlu, Tiyatro Sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan, Taksim Platformu Sözcüsü ve Akademisyen Prof. Dr. Betül Tanbay, İTÜ Şehir ve Bölge planlaması bölge üyesi? Hale Çıracı, Sosyal medya uzmanı Zehra Öney, Sanatçı Rumeysa Kiger, Doç. Dr. İpek Akpınar, Başbakan Erdoğan'a açık mektup yazan AK Parti Üyesi Bülent Peker ve Yayıncı Zülfikar Kürüm de yer alıyor.

SANATÇILARLA DA GÖRÜŞECEK
AK Parti Genel Merkezi'nde 16.00'da başlamayan görüşmeye hükümet ve AK Parti adına Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in bulunması öngörülüyor.
Erdoğan, bu görüşmenin ardından, sanatçılar Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz ile bir araya gelecek.

NECATİ ŞAŞMAZ AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bugün görüşecek sanatçılardan Necati Şaşmaz, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Halen Gezi Parkı eylemcilerinden oluşan bir heyetle görüşmekte olan Erdoğan'ın, ardından Necati Şaşmaz'ın yanı sıra Hülya Avşar ve Gökhan Özoğuz ile de görüşmesi bekleniyordu. Ancak Gökoğuz'un, Twitter hesabı üzerinden görüşmeye gelmeyeceğini açıkladığı belirtildi.

"ORTAM ILIMLI, BAŞBAKAN SAKİN"
Toplantıya ilişkin ilk bilgiler, konuklardan Sosyal Medya Uzmanı Zehra Öney'den geldi. Öney, Twitter hesabından görüşmeye ilişkin bilgi paylaştı. Öney, görüşmeye Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da katıldığını belirtti ve Erdoğan'ın sakin olduğunu aktardı.
Twitter hesabı üzerinden bilgi veren Öney, "Sayın Başbakanımız ile görüşme başladı. İçişleri Bakanımız Sayın Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar, Başbakanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan ve birbirini tanımayan 12 değişik kişi görüşmeye katılıyor. Ortam ılımlı, sayın Başbakanımız sakin. Umarım kişisel aktarımlarımızı yapabiliriz."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...