Messi şaşkın

Messi şaşkın

SPOR Haberleri

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, kendisi ve babası aleyhinde açılan vergi kaçırma davasına ilişkin açıklamada bulundu.

Facebook hesabından suçlamaları kesin bir dille reddeden Messi, Barcelona Mali Suçlar Savcılığı'nın 4 milyon Euroluk vergi kaçırma suçlamasını 'şaşkınlıkla' karşıladığını ifade etti. Vergi sorumluluklarını mali danışmanlarının yönlendirmeleri doğrultusunda her zaman yerine getirdiğini kaydeden Arjantinli yıldız, onların durumu netliğe kavuşturmakla yükümlü olduğunu aktardı. Lionel Messi'nin imaj haklarını Belize ve Uruguay'daki vergi cennetlerindeki şirketlere vererek ve paralel olarak da İngiltere ve İsviçre'de lisans kontratı yaparak 2007'de 1.059.398 Euro; 2008'de 1.572.183 Euro ve 2009'da 1.533.092 Euro olmak üzere 4.164.00 Euro vergi kaçırdığı öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...