Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı, 19 yaralı

/ Kaynak: İHA
TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı, 19 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Harmancık ilçesinde bir TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4'ü ağır olmak üzere 19 kişi yaralandı.

Bursa'nın Harmancık ilçesinde bir TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4'ü ağır olmak üzere 19 kişi yaralandı. nbsp;Kaza, saat 16.00 sıralarında Harmancık ilçesi Meyran mevkiinde meydana geldi. Harmancık'tan Bursa'ya giden Murat Öztürk'ün kullandığı 16 N 7268 plakalı minibüs, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı bildirilen Murat Ö. yönetimindeki 16 N 3773 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada yolda seyir halinde bulunan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 VR 788 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı. Kazada minibüs, otomobil ve TIR'da bulunan 19 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Harmancık, Bursa ve Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan 4'ünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza sonrası Harmancık-Bursa karayolu 1 saat ulaşıma kapalı kaldı. nbsp;Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...