Fikret Orman en büyük Kartal Yuvası'nı açtı

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman en büyük Kartal Yuvası'nı açtı

SPOR Haberleri  / İHA

Başkent'in en büyük Kartal Yuvası mağazası, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Başkent'in en büyük Kartal Yuvası mağazası, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla hizmete açıldı. Ankara Armada Avm'de düzenlenen açılış törenine, Eski Devlet Bakanı Ünal Erkan, OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Memişoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdiği Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, minik taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Açılışı kurdelasını kesen Fikret Orman, "Çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah bol kazanç versin. İnşallah nicelerine" dedi. nbsp;Yönetime geldiğinde Kartal Yuvaları'nın sayısının 24 olduğunu hatırlatan Orman, mağaza sayısının şu anda 34'e ulaştığını, yıl sonuna kadar çeşitli illerde 44 Kartal Yuvası'nın daha açılacağını belirtti. Orman, "Hızla büyüyoruz ve borçsuz büyüyoruz, cirolar da büyüyor. Beşiktaşlılara doğru ürünü, doğru yerde getirdiğimiz sürece herkes ürünlerimizi alıyor. Mutluyuz" ifadelerini kullandı.




SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...