Şampuanınıza 1 kaşık şeker eklerseniz...

Düzenleyen:
Şampuanınıza 1 kaşık şeker eklerseniz...

SAĞLIK Haberleri

Şekerin saça faydası olduğunu biliyor muydunuz? Bir dermatolog, şampuana şeker eklemeyi önerdi. İşte şekerin saça ilginç faydası...

Sürekli şekerin vücudumuza ne kadar zararlı olduğunu duyuyoruz. Ancak Dr. Francesca Fusco saçta harikalar oluşturabileceğini iddia etti. Dr. Francesca Fusco'ya göre şampuana şeker eklerseniz saçlarınız daha temiz ve daha sağlıklı olur.Marie Claire'e konuşan dermatolog, 1 kaşık şeker eklediğiniz şampuanı saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulamayı önerdi.Dr. Fusco, "Saç derisindeki yapışkan maddeyi temizlemekle kalmıyor, ölü deri hücrelerini ortadan kaldırarak bakım ürünlerinin saça daha etkili bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor.

Aynı anda hem saçlarınızı daha iyi temizliyor hem de daha iyi nemlendiriyor." diye konuştu.Dermatolog, şekerin nemlendirici şampuanla karıştırılması gerektiğini söyleyerek sadece 4 yıkamada bir uygulanması konusunda uyardı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...