Muğla'da ticari aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti

/ Kaynak: AA
Muğla'da ticari aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / AA

Rahim T yönetimindeki ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Emre Eldemir'e çarptı. Emre olay yerinde hayatını kaybetti.

nbsp;Gelen bilgilere göre, Rahim T. yönetimindeki 09 FK 557 plakalı hafif ticari araç, Karaçulha beldesi Osman Kaya Bulvarı'nda yolun karşısında geçmeye çalışan Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Emre Eldemir'e (13), çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Eldemir'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Eldemir'in cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Bu arada, bir grup belde sakini, kazanın meydana geldiği yere üst geçit yapılması için karayolunu 2 saat ulaşıma kapattı. Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Halil Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, okullarında düzenlenen şiir dinletisinde Eldemir'in de şiir okuyacağını söyledi. Keskin, "Emre etkinlikte 'Hürriyetin Yolu' isimli şiiri okuyacaktı. Etkinliğe geç kaldığı için acele etmiş olmalı. Karayolunda üst geçit olmadığı için araç çarpmış. Buraya en kısa zamanda üst geçit yapılmalı" dedi. Öte yandan, Eldemir'e çarpan Rahim T'nin oğlu kaza yerine gelerek babasının durumunu öğrenmeye çalıştı. Bir süre kaza yerinde babasını arayan kişiye, Eldemir'in yakınları tepki göstererek dabetti. Polis ekiplerinin kalabalığın içinden güçlükle çıkardığı kişi, polis aracına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...