5 dakikada hat-trick ve Atletico galip!

Düzenleyen:
5 dakikada hat-trick ve Atletico galip!

SPOR Haberleri

Atletico Madrid, konuk olduğu Sporting Gijon'u Fransız yıldızı Kevin Gameiro'nun performansıyla devirdi. Atletico rakibini 4-1'le geçerken; Gameiro İspanya Ligi'nin en hızlı 2. hat-trick'ini gerçekleştirdi.

La Liga'nın 23. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, Sporting Gijon deplasmanına çıktı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında Atletico topla daha fazla oynayan taraf olmasına rağmen rakip yarı sahada pozisyon üretmekte zorluk çekti.

Atletico Madrid, ikinci yarının başında Yannick Carrasco ile öne geçti ancak gol sevinci sadece 3 dakika sürdü. Ev sahibi takımda Sergio Alvarez skoru eşitleyen isim oldu.

1-1'den sonra üstünlük için açık arayan Atletico zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı.

Karşılaşmada kilidi açan ve adeta Gijon'un fişini çeken isim Kevin Gameiro oldu. 80-85 arası rakip fileleri üç kez havalandıran Fransız yıldız galibiyeti takımına getirirken La Liga'daki gol sayısını da 9'a çıkardı.

LA LİGA TARİHİNİN EN HIZLI 2. HAT TRİCK'İ

4 dakika 47 saniyede hat trick yapan Kevin Gameiro, 23 Nisan 2006'da Valencia'nın deplasmanda Athletic Bilbao'yu 3-0 yendiği maçın 82-84 ve 85'inci dakikalarında 4 dakika içinde hat trick yapan David Villa'nın ardından İspanya Ligi'nin en hızlı 2. üçlemesini gerçekleştirdi. 

Son düdükle birlikte Atletico Madrid rakibini deplasmanda 4-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini elde etti. Ligde sıkıntılı günler geçiren Sporting Gijon ile 16 puanla 18. sırada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...