Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü!

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen özellikle, G.Saray'ın yeni direktörü Tudor'u yerden yere vurdu...

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını değerlendiren usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor'u bombaladı...

İşte Dilmen'in dikkat çeken açıklamaları:

Galatasaray topla oynadı ancak kendi sahasında. Bruma yok diye Galatasaray uçuyor mu? Bir oyun üstünlüğü yok. G.Saray, Beşiktaş maçının önemi için kazanması gerekirdi. Rize'de Kweuke olmasın uzak ara ligin en zayıf takımı. Hiç tartışmıyorum. 12 tane yabancı oyuncu var Kweuke dışında hepsi mi kötü?

TUDOR FANTEZİ YAPTI!

Josue'yi neden çıkarıyorsun? Ofansif olarak eksildiler. Golü attıran ve topu taşıyan adamı aldı. Josue, Galatasaray ayarında değil ama Selçuk, De Jong, Tolga ile kaleye gidemezsin. Tudor hep defans oyuncuları soktu oyuna. 8 defansif oyuncuyla oynuyor. Bir de yeni bir sol bek (Semih Kaya) oynatıyor. Tudor bir fantezi yaptı.

ARENA'DA HERKES HOCALIK YAPAR!

Büyük takım antrenörlüğü başka bir şeydir. Burası Karabük değil. Boşuna deplasmanda 4 puan almamış Tudor. TT Arena'da herkes hocalık yapar.

Tudor 'Ben geldim' havası oluşturdu. Geldiğin zaman ses getirmek Bruma'yı Hakan'ı yemekle olmaz. Sihirbazlıkla da olmaz. Igor Tudor iki hafta sonra da başka takımla Rizespor deplasmanına gidebilir.

SEN G.SARAY'A, REAL MADRİD'DEN GELMEDİN!

Yarın öbürgün Tudor bizim suratımıza vurabilir bunları ama Tudor'un gelir gelmez yaptıkları da akıl alacak türden değil. Karabükspor'a saygımız sonsuz ama Galatasaray'a, Real Madrid'den gelmedi sonuçta. Perşembe geldi. Pat pat Hakan Balta ve Bruma! Antrenörlük böyle sihibazlıkla olacak şey değil.

BENİ Mİ İDARE EDECEKSİN!

Ters baktı diye kadroya almamış. Bruma Galatasaray'ın en etkili 2 oyuncusundan biri. Onu idare edemeyeceksin de beni mi idare edeceksin?

Tudor'un Karabükspor'da deplasmanda neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlamış olduk.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...