CHP ByLock’çuya kefil

Düzenleyen:
CHP ByLock’çuya kefil

GÜNDEM Haberleri

Rektör Mustafa Şahin, CHP Genel Merkezinden aranarak görevine iadesi istenen akademisyenden ByLock çıktığını açıkladı.

Ahmet Münir Eren İSTANBUL -  Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, mezun olduğu Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinde önceki gün konferans verdi. Öğrencilerin yanı sıra çok sayıda mezunun da katıldığı konferansta Şahin, FETÖ ile ilgili çarpıcı ifşaatlarda bulundu. Prof. Dr. Şahin şunları söyledi: “2011’de Selçuk Üniversitesi rektörlüğüne aday oldum. Karşımızda o günün cemaati bugünün FETÖ’sü çıktı. Başhekimdim. El altından benim dosyalarımın olduğunu, tutuklanacağımı söyleyip yalan bilgilerle seçimi etkilemeye çalıştılar. Neticede paralelcilerin adayı rektör oldu. Rektör yardımcılığını kabul edip, sıkıntılara sabretmeseydim FETÖ yapılanmasının ne düzeyde olduğunu öğrenemeyecektim. Bunları ciğerlerine kadar tanıma imkânı yakaladım. Rektörlük görevimde üniversiteler içinde rekora imza atarak 181 kişiyi ihraç ettik. Askeriyeden, yargıdan, mülki amirlerden ve emniyetten ihraç edilen 2 bin 300 kişinin Selçuk Üiversitesi’nde doktora, yüksek lisans yapmış olduğunu belirledik. Bizden, 100 kadar hocanın rektör, dekan ve öğretim üyesi olarak başka üniversitelere gittiğini tespit ettik.  İlgili kurumlara durumu bildirdik.

“FETÖ’CÜ DEĞİL BİZİM ÜYE” 
Bazı insanları FETÖ’cü diye açığa aldık, soruşturuyoruz. Hukuk fakültesinde bir araştırma görevlisini açığa aldık. CHP Genel Merkezi’nden aradılar, “Ya bu FETÖ’cü değil bizim partimizin üyesi” diye kefil oldular. CHP Genel Başkan Yardımcısı ile CHP Konya Milletvekili gelip “Bu kız bizden” diye bilgi verdi. Hatayı düzeltmemizi istediler. Ama bir ay sonra hanımefendide ByLock çıktı. Meğerse CHP’ye kayıtlı ev ablasıymış. Bu paralel yapı, sanıldığı gibi bir cemaat hareketi değil. Türkiye piyasasına girmek için tezgâhın önüne muhafazakâr insanları koymuşlar. Arka planda her milletten, her dinden, her merciden insan var. Ülkemiz türlü badireleri Cumhurbaşkanımızın adil idaresi ve halkımızın güçlü iradesi ile atlattı. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin.”
Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında da değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Mustafa Şahin şunları söyledi: “Bugün dünyada kabul edilen en ideal yönetim şekli referandumdan sonra geçeceğimiz sistemdir. Cumhurbaşkanımızın oyu tek başına % 60’ların üzerinde. İnanılmaz bir itibarı ve güvenilirliği var. İnsanlar ‘Ya Tayyip Erdoğan’dan sonra gelen kişi diktatör olursa?’ diye soruyor. Bu milletin % 51’inin ittifak ettiği bir adam yanlış bir adam olamaz. Farz edelim oldu. Bu adam 5 sene sonra yeniden milletin önüne gelmeyecek mi? En azından Batılı güçlerin ve sermayenin manipüle ederek, satın alarak, baskı uygulayarak, kaset şantajı uygulayarak hükümet kurmasına bakan atamasına bundan sonra müsaade edilmeyecek. Bu açıdan başkanlık sistemi çok önemli.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...