'Diyanet mensubu ajan değildir, olamaz'

Düzenleyen:
'Diyanet mensubu ajan değildir, olamaz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Değişikliğinin Türkiye Ekonomisine Etkileri” konulu konferansına katıldı.

Almanya’da DİTİB’e bağlı imamların casusluk yaptığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, “Bizim hiçbir Diyanet İşleri mensubumuz hiçbir DİTİB mensubumuz ajan değildir olamaz. Onları vazifesi insanları fişlemek değildir, olmamıştır, olmayacaktır. Onların vazifesi DEAŞ’ından bilmem kimine kadar farklı, sapık birtakım yanlış İslami uygulamalardan oradaki halkımızı korumak. Dini hizmetler yapan bu kişilerin hem de Alman toplumunun da yararına olacak bu hizmetleri sürdüren kişileri böylesine evlerini arayarak bunları suçlu ilan ederek adım atmak Almanya’yı sonunda mahcup ettirir” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...