Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğba Özay: 5.5 ay boyunca dört duvar arasında sabır sınavı verdim

Düzenleyen:
Tuğba Özay: 5.5 ay boyunca dört duvar arasında sabır sınavı verdim

MAGAZİN Haberleri

Yaşadıklarına rağmen pes etmeyen Özay, iki tiyatro oyunu ve albümün ardından iki de filmle iddialı geliyor.

Burcu Çetinkaya ile İyi Pazarlar  - 2 ay  geçirdiğim Kenya’da çok daha yakından tanıdığım  Tuğba Özay ile yeni albümünden, Survivor anılarına, hayata bakışından hayallerine bir çok şeyi konuştuk.

Son albümün nasıl gidiyor?
“Pes Etme” albümüm çıkalı yaklaşık 5 ay oldu. Çok uzun zamandır bu albümü hazırlamaya çalışıyordum. Art arda yaşanan tatsızlıklara denk geldi. En sonrasında bu sene de darbe kalkışmasını yaşadık. Ama artık “pes etmek yok” dedim ve kalkışmadan bir ay sonrasında bu albümü nihayet sevenlerimle buluşturdum.  

Sözler sana ait, değil mi?
9 şarkı var, tamamı da bana ait. Hatta 7 şarkının besteleri de bana ait. İlk klibimi de “Pes Etme” ye çektim. Şimdi de ikinci klibimi çekeceğim. Survivor’da yazmış olduğum bir şarkı var. “Bir şey söylemek istiyorum” diye. O şarkı için tatlı bir hırsızlık yapmıştım. Sabahın dördünde bu sözlerle uyandım ve unutmamak için de bizi korumakla görevli arkadaşların barakasından kalem ve tuvalet kağıdı bulup onları çaldım. Sonra bu şarkıyı yazdım. 

Sinema filmin var sanırım değil mi?
Evet iki tane. Birisi “Bordo Bereliler Suriye.” Suriyeli esir düşen bir kadını canlandırıyorum. 

Çekim için gittin mi Suriye’ye?
 Sınırdaydım, Suriye’ye gitmedim.

Diğer film?
“Nefrin” adında bir korku filmi. Arda Kural’la beraber bir karı kocayı canlandırıyoruz. İnşallah mart ayında vizyona girecek.

 Survivor’ı izliyor musun?
Arada denk geliyor. Survivor’a gidene kadar hayatımda hiç izlememiştim. Hatta oradaki yetkili bir kişiye “Kremlerimizi de götürebilecek miyiz?” diye sormuştum. Baya bir gülmüşlerdi bana. İyi ki de gitmişim. Çünkü müthiş bir yaşam mücadelesi ve tamamen gerçek.
 
Kaç kilo verdin?
7 kilo verdim. 4 kilosunu geri aldım ama istediğim kilodayım şu an. 

Cezaevinde ne kadar kalmıştın?
5 buçuk ay.  2,5 ay Afrika’da vahşi doğanın ortasında; haksız yere hapishaneye girip 5,5 ay dört duvar arasında; üç buçuk ay da okyanusun ortasında bir adada yaşamış bir insan olarak aslında çok sınavlardan geçmişim. Bunların hepsi hem sabır sınavıydı.

Tiyatro daha canlı
Tiyatro nasıl gidiyor?

Bu yıl da iki tane tiyatro oyunum var. Birisi “Kocamın Nişanlısı.” Eski bir Yeşilçam filmiyken Sadri Alışık, Çolpan İlhan ve Gönül Yazar başrölü paylaşmış. Benim rolümü de Gönül Yazar oynuyormuş. Biz de tiyatroda İpek Tenolcay, Mehmet Çepiç ve ben başrolleri paylaşıyoruz. Bir de “Altı üstü komedi” adlı bir tiyatro oyunumuz var. Turnelerimiz var. Türkiye’nin dört bir yanına gidiyoruz. Anadolu insanı çok güzel sahipleniyor bizleri. 

 Tiyatro mu sinema mı?
Tiyatroda her şeyi canlı yaşıyorsunuz. İnsanların tepkisini anında hissediyorsunuz.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...