Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İskele arızalanınca gökdelende mahsur kaldılar

/ Kaynak: AA
İskele arızalanınca gökdelende mahsur kaldılar

DÜNYA Haberleri  / AA

New York'ta bir gökdelenin camlarını silerken iskelenin arızalanması nedeniyle 180 metre yükseklikte mahsur kalan 2 işçiyi itfaiye kurtardı.

ABD'nin New York Kenti'nde bir gökdelenin camlarını silerken iskelenin arızalanması nedeniyle bir saatten fazla 180 metre yükseklikte mahsur kalan 2 işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı. New York'un gökdelenleriyle meşhur Manhattan bölgesinde 46 katlı Hearst Tower adlı binada camları silen 2 temizlik işçisi, 44. katta iskelenin arızalanması nedeniyle yaklaşık 180 metre yükseklikte mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin sevk edildiği gökdelende 2 işçi iskelede bir saatten fazla süreyle kurtarılmayı beklediler. İşçileri kurtarmak için önce çatıdan aşağıya inmeyi deneyen ekipler, bunun tehlikeli olabileceğini değerlendirerek vazgeçti. Daha sonra 44. katın cam panelinin bir kısmını kesen ekipler, işçileri güvenli şekilde içeri aldı. New York TV'leri de gökelen yakınlarına gönderdikleri helikopterlerle işçilerin kurtarılmasını izleyicilerine canlı olarak aktardı. Polis binanın çevresini güvenlik gerekçesiyle boşaltırken, çevredeki vatandaşlar da işçilerin kurtarılışını meraklı gözlerle izledi. Kurtarılan işçilerinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...