Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tiryaki Agro Gıda zirvede

Düzenleyen:
Tiryaki Agro Gıda zirvede

Ekonomi Haberleri

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması ödül töreninde; En Büyük 5 Şirket, İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket, İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket, Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket ve Kârını En Çok Artıran 5 Şirket ödülle buluştu.

Anadolu’nun en büyük şirketi, Tiryaki Agro Gıda Sanayi oldu. Erçal Fındık Otomotiv kârda, Kipaş Kağıt Sanayi ciroda, Kayseri Metal Center Sanayi istihdamda, Kipaş Mensucat İşletmeleri de ihracatta zirveye oturdu. Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar kategorisinde ise; Sanko Holding, Boydak Holding, Erdemoğlu Holding ve Kipaş Holding, ödül almaya hak kazandı. Araştırmaya katkı sunan Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici “Anadolu şirketleri, artık ülkenin ekonomik verilerini doğrudan yukarılara taşıyan, ihracata katkı sunan şirketler hâline geldi. Artık üretim güçleriyle elde ettikleri başarıların yanı sıra, marka değerleri için de önemli çalışmalar gerçekleştirerek başarılar elde ediyor, global trendleri yakından takip ediyorlar.” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...