Su satarken keşfedildi! Boksta şampiyon oldu

Düzenleyen:
Su satarken keşfedildi! Boksta şampiyon oldu

SPOR Haberleri

Su satarken kollarının uzunluğuyla boks antrenörleri tarafından keşfedilen 15 yaşındaki Muhammet Saçlı, Türkiye Yıldız Erkekler boks şampiyonu oldu.

Su satarken kollarının uzunluğu nedeniyle boks antrenörlerinin dikkatini çekip ailesinin desteğiyle bu spora başlayan 15 yaşındaki Muhammet Saçlı, 2 yıllık çalışmasının ardından Türkiye Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıktı.

ANTRENMAN KAÇIRMADI, ŞAMPİYON OLDU

Ailesine katkı sağlamak için Mersin'de bir parkta su satarken kollarının uzunluğuyla boks antrenörlerinin dikkatini çekince 2 yıl önce boks okuluna davet edilen Saçlı, başladığı günden itibaren antrenmanları kaçırmadı ve 2 yıllık çalışmasının karşılığını Isparta'da düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası'nda aldı.

HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Burada rakiplerini tek tek yenen ve 48 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Saçlı, hedef büyüterek, "Önümüzde milli takım kampı, sonrasında da Dünya Şampiyonası var. Hedefim Dünya Şampiyonu olmak" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...