Polisin üzerine araç sürdüğü iddia edilen kişi gözaltında

/ Kaynak: CHA
Polisin üzerine araç sürdüğü iddia edilen kişi gözaltında

YAŞAM Haberleri  / CHA

Ankara'da, göstericilere müdahale sırasında çevik kuvvet ekiplerinin üzerine otomobilini sürdüğü iddia edilen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı.

nbsp;Çevik kuvvet ekiplerinin şikayetçi olduğu şahıs karakola götürüldü. Saat 00.00 sıralarında Çankaya, Kennedy Caddesi'nde toplanıp barikat kuran gruba çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'lar müdahale etti. Grup, gaz ve tazyikli suyla dağıtıldı. Ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasındaki çatışma yaklaşık 2 saat boyunca sürdü. Müdahale sırasında Kennedy Caddesi'nden korna çalarak hızla geçen bir otomobil, Tunus Caddesi kesişiminde çevik kuvvet ekipleri tarafından durduruldu. Aracından indirilen Köksal S. isimli sürücü, çevik kuvvet ekiplerinin üzerine aracını sürdüğü iddiasıyla elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Başkomiser, telsizden "kuvvetimizin üzerine aracını süren bir şahıs aldık" anonsu yaparak emniyet haber merkezinden olay yerine karakol ve trafik ekibi istedi. Trafik ekipleri tarafından alkol muayenesi yapılan şahıs karakol ekiplerine teslim edildi. Polis otosuna bindirilen sürücü işlem yapılmak üzere karakola götürüldü. Şahıstan şikayetçi olan çevik kuvvet ekipleri de karakola gitti. Aracın ön camındaki Ekonomi Bakanlığı ve Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı logolu araç giriş kartı dikkat çekti. Aracın sürücü koltuğunda ise vatandaşların müdahale sırasında gazdan etkilenmemek için ağızlarına taktıkları tıbbi maske bulundu. Otomobil çekiciyle otoparka çekildi. Öte yandan, polisle göstericiler arasındaki olaylar saat 03.00 sıralarında sona erdi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...