Şenol Güneş: 'Teslim olmuş görüntüsü iyi olmadı'

Düzenleyen:
Şenol Güneş: 'Teslim olmuş görüntüsü iyi olmadı'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Siyah beyazlı ekibini teknik direktörü Şenol Güneş takımının performansını değerlendirdi.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Masor Cemil'in babasını kaybettik. Cemil'e baş sağlığı babası için Allah rahmet eğlesin diyorum. Önec sağlık... Oyun olarak kazanmaya ihtiyacımız vardı. Oyunun tamamına baktığımız zaman rakip sahada oynamaya çalıştık ve rakibinde çıkmasına izin vermemeye çalıştık. Zaman zaman çıktılar son bölümdeler ama 80. dakikaya kadar bazı oyuncular yorgundu ve skorun da etkisiyle rakip pozisyon buldu. Teslim olmuş bir görüntü verdik ve bu iyi olmadı. Dediğim gibi rakip çıkıp pozisyon buldu ve son bölümde teslimiyet içinde görünmemiz bizim için çok kötü bir görüntüydü."

DERBİ YORUMU

"Konuşulan şeyler hep oluyor. Futbol ciddi bir iş ve biz bunu ciddi olarak yapıyoruz. Biz oynadığımız oyuna göre sonuç almak sitiyoruz. Maç zamanı geldiğinde oynanır. Perşembe günü oynayacağız ama garantimiz yok. Bugün oynadığımız son 10 dakika gibi oynarsak bizi burada bitirebilirler. Galatasaray'ın yen ibir hocası var ama bakalım maç günü geldiğinde kimin nasıl oynayacağını göreceğiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...