Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kızıl korsanlar Emniyet ve Valiliği hackledi

Kızıl korsanlar Emniyet ve Valiliği hackledi

GÜNDEM Haberleri

Anonymous'un RTÜK'e erişimi engellemesinin ardından RedHack, sırasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'ne ait siteleri hackledi.

Küresel siber korsanlık örgütü Anonymous'un RTÜK internet sitesine erişimi engellemesinin ardından RedHack, sırasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'ne ait siteleri hackledi. Kızıl Hacker'lar olarak bilinen RedHack hacker grubu, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği siber saldırıyı yine Twitter adresinden duyurdu. nbsp;RedHack, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nin internet sitelerine erişimi engellediklerini açıkladı. Siber korsanlar saldırıları Ankara'da hayatını kaybeden Ethem Sarısülük için gerçekleştirdiğini belirtti. nbsp;Hacker grubu, geçtiğimiz hafta İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki tüm müdür ve müdür yardımcılarının cep telefonu numaralarını yayınlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...